de Zwart electronics

Opgericht in 1988 te Tollebeek. Aan de st. Hubertusplaats 25 . Daar hebben we ook deze website aan over gehouden, tollebeek.com. Reparatie aan elektronica in die tijd was bijzonder lonend , de innovaties liepen nog geen storm en recyclen moest nog uitgevonden worden.

Meer dan 25 jaar hebben we dit gedaan, onder andere voor bedrijven die zelf geen monteur in dienst hadden. Maar ongeveer 15 jaar geleden kwam de omslag van reparatie naar recyclen . En daar was internet. Veel innovatieve technieken werden in de TV ingebouwd waardoor de ene vernieuwing de andere opvolgde. Deze twee elementen hebben ervoor gezorgd dat veel, met name kleine elektronica zaken, de deuren moesten sluiten. En dat hebben wij ook gedaan. Althans, voor de elektronica tak. We zijn doorgegaan met het verhuren van 2 takt brommers als zündapp, kreidler , solex en puch.

Elektronica reparatie zoals dat vroeger aan consumenten elektronica gebeurde, dat is niet meer. Heeft u toch iets te repareren dan even op google kijken voor wie dat nog doet. Ook zijn er reparatie cafés maar door de corona maatregelen minder actief.

De website kijkzwart.nl is uit de lucht en ook het het pand aan de Bouwerskamp 25 hebben we verlaten.