VIP arrangement

Start je zundapp tour goed en boek het VIP arrangement.  Drie vrije uitloop eieren , koffie, thee en jus d órange .

Na afloop je eigen Zúnderwear mee naar huis om het onvergetelijk te maken.

En vergeet de ‘warm naar huis ‘garantie niet !

 

Zundapp Bella geadopteerd

Heel af en toe gaat de telefoon met aan de andere kant een eigenaar van een zundapp die een goed tehuis zoekt voor zijn ‘kind ‘.  Dat gebeurde afgelopen week en tegen een geringe vergoeding is deze Bella liefdevol toegevoegd aan de stal.

Het is een motorfiets met 200cc tweetakt motor , bouwjaar 1957 en heeft  vier voetversnellingen.  De motor verkeerd cosmetisch in uitmuntende staat.  De techniek heeft wat aandacht nodig en dat gaat deze Zundapp ruimschoots krijgen alvorens deze Bella  weer de weg op gaat.

 

 

Een waterkoeler bij zundapphuren

517-36Een jaar aan gewerkt maar nu eindelijk klaar.  Een heuse zundapp 517-36 , de watergekoelde brommer in de kleur ‘speed orange ‘.

Werkelijk alles in nieuwstaat.  Tank opnieuw verchroomd, velgen en spaken nieuw. Nieuw in de lak , motorblok gereviseerd  enzovoorts.

517-36Deze brommer is uitgerust met een vier voetversnelling en uitsluitend in het ultra VIP pakket te boeken en voor de geoefende motor- of brommerrijder.

Gun jezelf een onvergetelijke dag en boek deze ultra VIP want dit is je kans om op een watercooled zundapp te rijden !

Zunderwear sokken leverbaar

Na een jaar van ontwikkelen is vanaf 11 november 2017 de Zunderwear sok leverbaar.  De eerste tweetakt sok van Nederland met perfecte pasvorm.

Leverbaar in de meest courante maten,  we hebben 39/42  en 43/47 op voorraad.

Verras die opa of vader in de feestmaand met een uniek kado.  Bestel op tijd , ze zijn er nu nog!

Kijk in de webshop , hier kan je direct bestellen en betalen met I-DEAL en twee dagen later geleverd.

VIP arrangement

Nu voor 2018 te boeken.  Het splinternieuwe VIP arrangement.  Want een dag zundapphuren is meer dan brommer rijden alleen.  Ontdek de vele privileges van de VIPer  hier .

Heel veel plezier voor 65,-

4 nieuwe Roller OMT

Per augustus 2017 nieuw bij zundapphuren : De Roller One More Time !  Een moderne 4takt scooter die de hedendaagse milieu eisen kan doorstaan.

De reden om deze toe te voegen aan het arsenaal is dat er steeds meer groepen komen waarbij een aantal brommerrijders goed kunnen schakelen en een aantal zijn onervaren.  Het is vanwege de verzekering niet toegestaan om schakelbrommers aan onervaren bestuurders mee te geven. Maar deze onervaren brommerrijders kunnen nu toch veilig mee op deze scooter omdat de automaten zijn.  Het zijn scooters met een gele kentekenplaat, ze gaan ongeveer 50km/uur dus kunnen uitstekend mee met de schakelbrommers.  Er geldt een helmplicht , helmen worden kosteloos verstrekt wanneer u deze scooter huurt.  We hebben nu 4 van deze scooters, wanneer er aanleiding toe is dan zullen we dit aantal uitbreiden.

prototype zunderwear goedgekeurd

Na 3 afgekeurde versies nu een mooi prototype en deze gaat nu in China gemaakt worden, excusief voor Zunderwear 

Naar verwachting zal het in dde herfst binnen zijn zodat Sinterklaas en de Kerstman er volop mee aan de slag kunnen.  Deze sokken zijn 100% compatibel met zunderwear boxershorts !

Nieuwe brommer : zundapp 517/35

517/35Wat een beauty !  Deze zeldzame zundapp 517 met grote naven, cockpit met toerenteller en km teller.  Wielen met grote naven en 4 voet versnelling.

Een genot om op te rijden, vanaf nu te huur bij Zundapphuren !

Het is onze enige brommer met werkende richtingaanwijzers  🙂

De vorige eigenaar heeft deze brommer voor een zacht prijsje aan ons verkocht.  Met de voorwaarde lifetime goldmember te worden van zundapphuren.nl  En dat betekent een leven lang gratis brommer rijden !

dav

 

Zunderwear in de webshop !

zunderware-onderbroek

Lang aan gewerkt, nu eindelijk beschikbaar in Nederland:  Zunderwear !

Deze eerste limited edition is in een beperkte oplage in de webshop te koop. De prijs is 9,95 per stuk. Deze maand krijgt u als zundapphuren fan korting op uw bestelling.  Vermeld de kortingscode  ‘introductiekorting ‘ en verzilver die 5,- !

Leverbaar in de maten L – XL – XXL  Perfecte kwaliteit, zit als gegoten en elke dag een glimlach in de morgen.  Dus een dag zonder zorgen 🙂

Cosmetische revisie zundapp 529

dscn0843dscn0842Ooit het lelijkste eendje van de roedel , nu een strak en stralende brommer met de prachtige kleur ‘amber fire ‘  deze zundapp 529 met 3 hand versnelling.

Heeft ook een nieuw motorblok , de vorige deed qua geluid denken aan een betonmolen.  Op zich niet een hele grote ramp maar het is een indicatie dat de lagers eruit gaan lopen.  En problemen willen we graag voor zijn.

Dus als we dan toch aan het reviseren zijn…  Loopt nu weer als een zonnetje en ziet er gelikt uit, daar kan je mee voor de dag komen !  Van lelijk eendje naar nekkendraaier 🙂